Neem contact op

033 298 80 44

info@visgroothandel.com

Koelewijn Nieuws

Excellent sauzen, Koelewijn Haringinleggerij, Spakenburg
18 apr., 2024
De juiste saus het verschil kan maken bij het serveren van gebakken vis. Bij Excellent, onze eigen merklijn, begrijpen we het belang van hoogwaardige sauzen om de smaak van vis te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.
Koelewijn Haringinleggerij, Spakenburg, medewerker in beeld
08 apr., 2024
Vandaag is Frank onze ‘medewerker in beeld’. Hij werkt al dertig jaar bij het bedrijf en hij is jarenlang de bedrijfsleider geweest. Tegenwoordig heeft hij veel van zijn taken al overgedragen aan zijn opvolger Gert Jan en hij hoopt de laatste twee jaar, tot zijn pensioen, in goede gezondheid te mogen functioneren.
Kabeljauw, vis van de maand, Koelewijn Haringinleggerij
04 apr., 2024
De Atlantische kabeljauw is een zoutwatervis die voorkomt in grote delen van de noordelijke Atlantische Oceaan. Zijn verblijfplaats is door de jaren heen naar het noorden verschoven. Invloed van het klimaat is hier waarschijnlijk een oorzaak van.
Koelewijn Haringinleggerij, visveiling
26 mrt., 2024
De visveiling, een van de plekken waar wij onze verse vis vandaan halen. Bijna elke doordeweekse dag begeeft onze inkoopmedewerker zich naar de visveiling in IJmuiden om de concurrentie aan te gaan.
Koelewijn Haringinleggerij, Oosterse garnalen recept, Vannamei Excellent 16/20
18 mrt., 2024
Wat kunt u uw klanten aanbieden met ons eigen merk Vannamei Excellent 16/20? Bijvoorbeeld dit heerlijke Oosterse gerecht!
11 mrt., 2024
Onze Paastoppers
Koelewijn Haringinleggerij, vis van de maand, Zeeduivel
01 mrt., 2024
In de diepten van de noordelijke wateren van de Atlantische oceaan schuilt een monsterachtige vis: de zeeduivel (Lophius Piscatorius). Hij ziet er misschien niet aantrekkelijk uit, de smaak van de zeeduivel zal je aangenaam verrassen!
Nieuwe Sealpac A6 Machine Koelewijn Haringinleggerij
26 feb., 2024
In de voortdurende zoektocht naar verbetering en innovatie heeft The Koelewijn Group geïnvesteerd in een geavanceerde inpakmachine, de Sealpac A6 tray sealer, in onze rokerij. Deze nieuwe toevoeging belooft niet alleen de productiviteit te verhogen, maar ook de veiligheid te verbeteren en het schoonmaakproces te vereenvoudigen, terwijl het tegelijkertijd de moderniteit van onze productielijn versterkt.
Koelewijn Haringinleggerij, Koelproduct, excellent visfriet
15 feb., 2024
Naast kibbeling is ook onze gebakken visfriet overheerlijk van smaak. Daarom zetten we dit keer de visfriet van ons Excellent merk in de spotlight.
Koelewijn Haringinleggerij, medewerker in beeld, diepvries
07 feb., 2024
Vandaag staat Klaas de Harder in beeld. Hij is dagelijks in de diepvries te vinden.
Meer berichten
Share by: