Contact opnemen +31 33 298 80 44 info@visgroothandel.com

Zeevisgroothandel met VisSuper

Om tegemoet te komen aan de wens van de visdetaillist om elke ochtend met verse producten naar een van de vele markten, standplaatsen of viswinkels te kunnen gaan, is de VisSuper ontwikkeld..

Dit is een speciale afdeling binnen ons bedrijf waar u als visspecialist gewoon uit het schap kunt pakken wat u nodig hebt. Naast de vele soorten vis in allerlei variaties is er ook een ruim assortiment van aanverwante producten. Denkt u hierbij aan olie, meel, sauzen, kruiden, ijs, etc. Voor u het gemak van alles onder één dak, zodat u meer tijd overhoudt om u te focussen op uw klanten.

Verkoopkantoor

Dagelijks wordt er vanuit het verkoopkantoor contact onderhouden met de klanten van Koelewijn’s Haringinleggerij.

De klant kan hier direct zijn bestelling – en andere wensen – doorgeven aan het verkoopteam. Ook wordt hij hier op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en in de markt.

%

daar gaan wij voor

Buitendienst

Onze buitendienst is vaak onderweg naar of op bezoek bij klanten. Ze zijn voor onze klanten vaak het gezicht van het bedrijf.
De buitendienst luistert goed naar de klant en weet dan ook precies wat de wens is. Daarnaast beschikken onze vertegenwoordigers over alle kennis van de markt. Het draait bij ons om een tevreden klant.

Eigen transportdienst

Omdat Koelewijn’s Haringinleggerij van mening is dat kwaliteit het verschil maakt, hebben wij gekozen om ook het transport naar onze klanten volledig in eigen beheer te houden. Met eigen vrachtauto’s met speciale koelfaciliteiten wordt uw bestelling onder optimale condities bij uw winkel/bedrijf afgeleverd.